Inrichting kassa vervolg

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

Is de kassa in Booking Experts ingericht? Misschien dat deze zaken dan ook van toepassing zijn op jouw kassamodule.

1. Kan ik een bonnenprinter koppelen?
2. Waar kan ik het nummer aanpassen voor de kassaprinter?
3. Kunnen we een pinapparaat koppelen aan de kassa?
4. Kan ik de lay-out van de kassabon wijzigen?
5. Kan ik een betaalmethode toevoegen aan de kassa?

1. Kan ik een bonnenprinter koppelen?

Dat kan! Kassabonnen kunnen geprint worden via een thermische kassabonnen printer. Je kunt een kassabonnen printer koppelen aan een kassalade. Hiervoor ga je naar de module Kassa. Klik op Bewerk.Voer de kassabon printer IP-adres of domeinnaam in. Voer de printer poort in. Bepaal het aantal tekens per regels van de bonnenprinter. Klik op Kassa bewaren om de printer toe te voegen.

2. Waar kan ik het nummer aanpassen voor de kassaprinter?

Het kan gebeuren dat het IP-nummer wijzigt van de bonnenprinter. Deze kun je aanpassen door de kassa te bewerken middels het potlood icoontje.

3. Kunnen we een pinapparaat koppelen aan de kassa?

Dat kan. Inmiddels zijn er met meerdere partijen koppelingen voor pinautomaten. Voor een compleet overzicht verwijzen wij naar de App Store.

4. Kan ik de lay-out van de kassabon wijzigen?

De kassabon heeft een vaste lay-out. Het is dus niet mogelijk om hier zelf wijzigingen in aan te brengen.

5. Kan ik een betaalmethode toevoegen aan de kassa?

Per betaalmethode kun je bepalen of deze ook beschikbaar moet zijn voor de kassa. Mis je dus een betaalmethode dan kun je deze door de betaalmethode te bewerken aanpassen. Hiervoor ga je naar het tabblad  Financieel en kies je in het rechter submenu voor Betaalmethodes. Klik op de naam van de betaalmethode die je wil toevoegen.