Honden op Vakantie App

De Honden op Vakantie app van geeft je de mogelijkheid om Booking Experts te koppelen aan het platform van Honden op vakantie. Deze OTA specialiseert zich in vakanties met honden. In dit artikel leggen we uit hoe je deze kan installeren voor je eigen administratie(s).

1. Installeren van de applicatie
2. Kosten koppelen aan het Honden op vakantie Kanaal


1. Installeren van de applicatie

Om de applicatie te kunnen installeren dien je toegang te hebben tot de App Store, er komt in dit geval een marktkraampje boven in je menubalk van Booking Experts te staan. Indien je dit nog niet hebt, vraag Support om de App Store voor je te activeren.

1. Klik op het icoontje voor de    App Store;
2. Kies vervolgens de    Honden op vakantie App;

3. Klik bij de applicatie op    +Installeer;

4. Hier zie je een overzicht van wat de applicatie allemaal kan inzien in je administratie(s);
5. Kies de administratie(s) waarvoor deze applicatie geïnstalleerd moet worden en klik op    Installeer;

6. Honden op Vakantie is zojuist gekoppeld aan Booking Experts!

Let op: bij het koppelen van de kanalen wordt automatisch de Standaard betalingsregeling gekozen. Dit kun je aanpassen in Booking Experts door naar het  Tandwieltje -> Kanalen te gaan. Hier kun je een kanaal aanklikken en op de blauwe bewerk knop drukken waar je de betalingsregeling kan aanpassen. 

De applicatie is succesvol geïnstalleerd! 🎉


2. Kosten koppelen aan het Honden op Vakantie kanaal

Nadat de installatie in stap 1 compleet is, zal de Honden op vakantie App een nieuw kanaal aanmaken in je administratie. Het is dus belangrijk dat je er voor zorgt dat de juiste kostenposten voor dit kanaal ingesteld zijn én dat eventuele betalingsregelingen worden ingesteld.

Alle accommodaties waar honden zijn toegestaan worden worden door dit kanaal opgehaald en gepresenteerd. Naast de accommodaties worden ook, beoordelingen, foto's, omschrijvingen, prijzen en beschikbaarheid getoond!

Urlaub auf Pfoten

Het is ook mogelijk om je accommodaties aan te bieden op de Duitstalige website, installeer dan op de exact zelfde wijzen als hierboven.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.