Wisselen tussen BEX PMS en BEX CMS

Het wisselen van BEX PMS naar BEX CMS is met één druk op de knop gedaan.

Links boven in beeld zie je de links "BEX PMS" en "BEX CMS". Als je klikt op BEX CMS opent de pagina meteen het CMS gedeelte. Uiteraard kun je op dezelfde manier terug van BEX CMS naar BEX PMS.

Houd de command/CTRL knop in terwijl je klikt op BEX CMS. Dan opent deze in een nieuw tabblad zodat je tegelijk in BEX PMS en BEX CMS kan werken.