Wisselen tussen Booking Experts en Park CMS

🇬🇧 English translation

Het wisselen van Booking Experts naar Park CMS is met één druk op de knop gedaan.  

Links boven in beeld zie je de links "Booking Experts" en "Park CMS". Als je klikt op Park CMS opent de pagina meteen het CMS gedeelte van Expert Webdesign.

Uiteraard kun je op dezelfde manier terug van Park CMS naar Booking Experts. 

BE naar CMS
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.

Verder nog hulp nodig? Neem contact op Neem contact op