Kostenposten bewerken, kopiëren of verwijderen

Open een kostenpost om deze te bewerken, kopiëren of verwijderen. De knoppen kopieer, verwijder en bewerk zie je gelijk rechts bovenin je scherm staan.

Bewerk

Klik op bewerk om de de kostenpost aan te passen.

Een wijziging in de kostenpost wordt alleen toegepast op nieuwe facturen. Wanneer een kostenpost in een bestaande reservering aangepast moet worden kan je de reservering wijzigen door op het potloodje achter bijvoorbeeld het reisgezelschap te klikken. Zorg dat het vinkje op basis van actuele prijzen aan staat en je kostenpost wordt naar de actuele instellingen aangepast.

Kopieer

Wil je een kostenpost toevoegen welke vrijwel dezelfde instellingen heeft als een andere kostenpost? Klik dan op kopieer en pas enkel de onderdelen aan welke afwijken van de originele kostenpost. Dit scheelt je veel werk.

Verwijder

Wil je een kostenpost verwijderen? Dit kan alleen als deze niet geldig is en nergens gebruikt is. Indien een kostenpost in gebruik is geweest kan deze niet worden verwijderd.


🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.