Merken en Portalen

In de Merken en Portalen module, via het tandwieltje, kan je je eigen merken instellen, je Mijn Omgeving personaliseren en de instellingen voor de Zoek en Boek vinden.

Merken

Bij Merken kan je verschillende merken toevoegen, werk je bijvoorbeeld onder een organisatie maar ben je een eigen park, heb je een merk voor de organisatie maar ook voor je eigen park. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen welk merk de standaard wordt. Een standaard merk, het logo en de naam, worden weergegeven op gastfacturen. Meer over het instellen van merken lees je hier.

Mijn Omgeving widgets

Met de Mijn Omgeving geef je de gast de mogelijkheid om zijn/haar reservering in te zien en te upgraden. Deze omgeving kan je zelf inrichten door middel van widgets. Achter deze widgets zit een link, naar bijvoorbeeld je eigen website of een externe partij. Ook kan de gast upgraden door middel van kostenposten die je hebt ingesteld om bij geboekt te worden in de Mijn omgeving.

Portaalinstellingen

Via de portaalinstellingen heb je controle over de informatie die je vraagt aan de hoofdboeker tijdens het boeken. Alleen het email adres is verplicht om te vragen, de rest kan je zelf aangeven. Je kan hier geen vragen zelf toevoegen die niet in dit lijstje staan. Krijg jij bijvoorbeeld van de gast te horen dat ze te lang bezig zijn met het invullen van gegevens, dan kan je bij de portaalinstellingen dit aanpassen naar minder vragen.


🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.