Voorziening aanmaken in voorzieninggroep

Binnen een voorzieninggroep maak je voorzieningen aan.

Geef de voorziening een naam. Heb je meerdere invoertalen ingesteld? Geef dan voor elke taal de naam in. Vervolgens koppel je de juiste gekoppelde kanaalvoorziening.

Kies de gekoppelde kanaalvoorziening welke het best past bij je voorziening. Staat de gekoppelde kanaalvoorziening welke je nodig hebt er niet tussen? Kies dan voor overig.

Soorten voorzieningen

Voorzieningen kunnen in 3 soorten opgedeeld worden.

  1. Ja / Nee: deze voorzieningen kunnen aangevinkt worden bij of het type en/of object.
  2. Numeriek: bij het kiezen wordt er verzocht een aantal op te geven. Bijvoorbeeld: Slaapkamer. Deze voorziening kun je dan eenmalig invoeren en bij elk type of object het aantal opgeven.
  3. Meerkeuze: bij deze voorziening kun je meerkeuzeopties opgeven. Uit deze keuzeoptie kun je dan bij het aanvinken van deze voorziening je keuze maken. Bijvoorbeeld Bedden: keuzeoptie: 1-persoonsbed, 2-persoonsbed etc. 

Let op: meerkeuze voorzieningen kunnen niet apart worden gefilterd in de zoek en boek maar worden enkel op de typepagina weergegeven.

🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.