Voorziening toevoegen aan type/object

Wanneer je de voorzieninggroepen en voorzieningen aangemaakt hebt kan je deze toevoegen aan een type en/of object.

Voorziening toevoegen aan type en/of object

Wanneer  alle onderliggende objecten van een type gelijke voorzieningen hebben dan kun je deze invoeren bij het type. Voorzieningen die een object onderscheidt van andere objecten binnen hetzelfde type voer je in bij het object. Denk bijvoorbeeld aan huisdieren toegestaan en huisdiervrij.

Om een voorziening toe te voegen open je het desbetreffende type of object.

Toevoegen voorziening in type

Voor het toevoegen van een voorziening aan een type klik je na het openen van het type op bewerk. Onderaan de pagina vink je per voorzieninggroep de voorzieningen aan welke voor dit type van toepassing zijn.

Toevoegen voorziening in object

Het toevoegen van een voorziening van een object werkt net iets anders. Hiervoor open je het object en ga je naar het tabblad inrichting. Je kan of in een bestaande inrichting de voorzieningen toevoegen of je maakt een nieuwe inrichting aan en vinkt de voorzieningen aan welke van toepassing is. Een nieuwe inrichting aanmaken is verstandig wanneer voor het object bijvoorbeeld tot een bepaalde datum geen bad aanwezig was en in de toekomst wel. Je kan dan precies zien vanaf wanneer de voorziening toegevoegd is.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.