Airbnb (powered by Qenner)

De koppeling met Airbnb via Qenner is een full content koppeling. Dit betekent dat de prijzen, beschikbaarheid, verplichte kostenposten, foto's en beschrijvingen gesynchroniseerd worden.

Op dit moment worden annuleringen nog niet verwerkt in Booking Experts. Je ontvangt een mail van Airbnb als een reservering geannuleerd is. Je kan daarna zelf de reservering in Booking Experts annuleren.

Instellen koppeling

Om de koppeling met Airbnb via Qenner op te zetten dien je allereerst een contract af te sluiten met Qenner. Dit kun je doen via het contactformulier op deze pagina. Daarnaast dien je het aanmeldformulier in te vullen.

In Booking Experts dien je zelf het kanaal Airbnb aan te maken. Via +nieuw kun je het kanaal, met de juiste instellingen, toevoegen. Vergeet niet om de kostenposten en de juiste betalingsregeling van toepassing te maken voor het nieuwe kanaal.

Wanneer je het kanaal hebt aangemaakt wordt er een kanaal API key beschikbaar. Deze API key dient Qenner te ontvangen.

Bestaande advertentie bij Airbnb

Wanneer je al een advertentie op Airbnb hebt dien je een aantal gegevens door te geven aan Qenner.

Dit zijn:

BTW-nummer

Algemeen e-mailadres

Daarnaast moet Qenner de bestaande advertenties koppelen met de types in Booking Experts. Hiervoor moet er een lijst aangeleverd worden met de corresponderende advertentie en type.

Het type ID kan gevonden worden op deze pagina .

Bovenstaande stappen zijn ook vermeld in het aanmeldingsformulier!