Verwerken verwachte afrekeningen

Aan de hand van de eigenarenafspraken worden verwachte afrekeningen klaargezet. Deze zie je in het overzicht verwachte afrekeningen.

Overzicht verwachte afrekeningen filteren

Het overzicht verwachte afrekeningen kan je filteren op peildatum, op commissie afspraak en op objectlabel.

Individuele afrekening maken

Via het overzicht verwachte afrekeningen kan je individuele afrekeningen aanvinken om hier een conceptfactuur van te maken. Zodra je een afrekening aangevinkt hebt verschijnt de knop afrekeningen creëren.

Afrekeningen maken in bulk

Het is ook mogelijk om meerdere of alle verwachte afrekeningen in 1 keer te creëren. Zet hiervoor een vinkje in het vakje naast object in de grijze balk. Vervolgens klik je op afrekening creëren.