Overzicht afrekeningen

Vanuit het overzicht van de afrekeningen kan je doorklikken om informatie betreffende de afrekening in te zien.

Klik op totaalbedrag

Om een afrekening te openen klik je op het totaalbedrag. In de opende afrekening kan je acties uitvoeren als kopiëren, conceptfactuur maken, concept correctiefactuur maken, herberekenen en verwijderen.

Daarnaast worden de reserveringen die in de afrekeningen terugkomen in dit overzicht getoond. Als je op het pijltje klikt wordt de toelichting van de reservering weergegeven.

Indien je een afrekening hebt die al bevestigd is en verstuurd is, is het niet mogelijk om een correctie op deze afrekening door te voeren. Om een correctie uit te voeren kan je de afrekening eerst kopiëren en om vervolgens een correctiefactuur te maken.

Klik op het factuurnummer

Om de factuur in te zien klik je op het factuurnummer. Hier kan je de factuur inzien, een credit factuur maken, een factuur splitsen, de factuur downloaden, de PFD bekijken of de factuur versturen. Daarnaast kan je hier ook facturen met elkaar verrekenen en betalingen toevoegen.

Klik op de afspraak

Klik je op de afspraak dan kan je de eigenaren afspraak inzien en bewerken.

Klik op de eigenaar

Wanneer je op de naam van de eigenaar klikt kom je in de eigenarenkaart.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.