Preview Changes will not be visible to customers until published.

Actie kopiëren

Wanneer een afrekening al verstuurd is, is het niet meer mogelijk deze afrekening aan te passen. Indien je een correctiefactuur wil maken, zul je eerst de huidige afrekening dienen te kopiëren. Vervolgens is het mogelijk om een correctie op de gekopieerde afrekening te maken. Een correctiefactuur kan bijvoorbeeld gemaakt worden wanneer een reservering wordt aangepast nadat de afrekening is gemaakt.

Vink in het overzicht van afrekeningen de afrekening aan welke je wil kopiëren. Klik vervolgens op de knop kopiëren. Daarna is het mogelijk om een concept correctiefactuur maken. Om de concept correctiefactuur te versturen klik je op het factuurnummer.

Wanneer je teruggaat naar het overzicht van deze afrekening, dan zie je dat de status Concept is aangepast naar VerstuurdLet op, de huidige afrekening is de gecorrigeerde afrekening.

Wanneer een nieuwe afrekening is gemaakt, zal hetgeen wat op de oude afrekening stond overgenomen worden op de nieuwe afrekening. De wijziging zal direct terugkomen op de nieuwe afrekening.