Actie conceptfactuur maken

Wanneer je de afrekening hebt 'klaargezet', word je doorverwezen naar het overzicht van de afrekeningen. Let wel, dit betekent niet dat de afrekening dan al is gemaakt! Het heeft alleen de status Nieuw. Om van de status Nieuw een concept afrekening te maken, dien je deze actie te selecteren.


In het overzicht van afrekeningen kan je filteren op de status nieuw of je kan bij toepasbare actie filteren op conceptfactuur maken.


Zet een vinkje voor de afrekeningen waarvoor je een conceptfactuur wilt maken en klik op conceptfactuur maken.

Conceptfacturen financieel

Nadat de concept afrekening is aangemaakt zal deze bij het tabblad financieel onder het kopje conceptfacturen terugkomen. Vanuit dit overzicht kun je de concept afrekening versturen. Mocht je de afrekeningen in bulk willen versturen, is dit ook mogelijk. Je kunt ervoor kiezen om alles per e-mail te versturen. De eigenaar zal de afrekening dan per e-mail ontvangen. Je kunt er ook voor kiezen om de afrekeningen als verstuurd te markeren. Dit betekent dat de afrekeningen dan als verstuurd worden beschouwen, maar de eigenaar zal hier verder geen melding van ontvangen.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.