Prijsregels maken

Prijsregels maken, bewerken of verwijderen

Ga naar prijslijsten en klik op de prijslijst waarvoor je een prijsregel wilt instellen. Binnen het tabblad prijzen kan je klikken op prijsregels.

Voorbeelden:

  • Met prijsregels krijg je de mogelijkheid om een langer verblijf te stimuleren. Je kan bijvoorbeeld bij het bereiken van een minimum aantal nachten een percentage korting instellen. Je kan deze korting dan toepassen op het volledige verblijf of enkel op de nachten nadat het minimum aantal nachten bereikt is.
  • Met prijsregels kun je een vast bedrag per nacht aan korting geven. Dit kan handig zijn als je in je prijslijst voor alle nachten in de week dezelfde prijs ingevoerd hebt en je bijvoorbeeld de nachten van maandag tot en met donderdag voor een lagere prijs wilt aanbieden.

Inactieve nachtprijzen automatisch activeren voor een bepaalde periode

Je hebt de mogelijkheid om inactieve nachtprijzen in een bepaalde periode te laten activeren. Als je bijvoorbeeld 3 nachten in een bepaalde periode boekbaar wilt maken zonder af te wijken van je nachtprijzen, stel je die regel in, en voor welke dagen die geldig is. Zo kun je flexibele periodes aanbieden zonder in te hoeven leveren op de kracht van nachtprijzen.

Prijsregels exporteren en importeren

Het is mogelijk om de reeds gemaakte prijsregels te exporteren om deze vervolgens bij een andere prijslijst te importeren. 


🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.