Type kamerindeling

Van een type kun je een kamerindeling aanmaken, zodat de gast een beter idee krijgt van hoe het object ingedeeld is. In dit artikel lees je meer over het aanmaken van een kamerindeling per type.

Voor het aanmaken van een kamerindeling is het noodzakelijk dat de module kamerindeling is ingeschakeld. Deze vind je binnen het betreffende type onder het tabblad 'kamerindeling.' Zie je dit tabblad, maar wil je hier wel gebruik van maken van kamerindelingen? Stuur dan een e-mail naar support@bookingexperts.nl dan zetten wij de module voor je aan.

Kamer indeling aanmaken

Na het aanmaken van een type, klik je binnen dit type op het tabblad 'kamerindeling' en vervolgens druk je op de button '+maak je eerste kamer'. Vervolgens geef je de etage, het kamertype en kamernummer op. Je kunt op deze manier per kamertype de voorzieningen aanvinken die op deze kamer van toepassing zijn. Nadat je deze voorzieningen aan hebt gevinkt, klik je op 'kamer toevoegen'.

Mis je in het overzicht een etage of kamertype? Dan kun je deze direct aanmaken door op de links '+voeg een etage toe' of '+voeg een kamertype' toe te klikken. Heb je nog helemaal geen etages of kamertypes aangemaakt? Dan kun je dit ook vooraf doen via het submenu etages of kamertypes.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.