Domein Website

Veel gebruikers welke ons BEX PMS afnemen, kiezen ook voor een nieuwe website binnen ons BEX CMS vanwege de naadloze koppeling tussen beide applicaties. Ongeacht of je de website wel of niet binnen ons BEX CMS wil beheren, dien je te allen tijde het domein van jou website te koppelen aan het PMS.

Je kunt er ook voor kiezen om eerst je oude website te behouden, bijvoorbeeld als deze net nieuw is. Je neemt dan alleen onze zoek en boek af. Zie het artikel Domein zoek & boek voor meer informatie.

Domein registreren of koppelen

Ga naar Domeinen in BEX PMS. Klik op +Nieuw om een domein toe te voegen. Voer het domein in en klik op controleer. Is het een bestaand domein dan kan je deze verhuizen naar Booking Experts. Kies je voor verhuizen dan zal het domein beheert worden door Booking Experts.

Of je kunt jouw domein verbinden met Booking Experts (het beheer blijft bij je huidige registrar).

Bestaat het domein nog niet dan kan je deze registreren in BEX PMS en zal deze door Booking Experts beheerd worden.

Subdomeinen

Een website staat op een 'domein'. Elke taal kan worden toegevoegd als een subdomein. Je kan er ook voor kiezen om 1 subdomein toe te voegen en hieraan meerdere talen te koppelen. Voor meer informatie klik hier.