Domein Zoek en Boek

Als je alleen de zoek & boek afneemt, dan moet die zoek & boek ook op hetzelfde domein als de website draaien. Om dit in te stellen, wordt de zoek & boek op een subdomein geplaatst. Voor elke taal dient een apart subdomein gemaakt te worden. Vaak is dat:

• Nederlands: https://boeken.PARK.nl;
  • Engels; https://book.PARK.nl;
  • Duits; https://buchen.PARK.nl;
  • Frans: https://reserve.PARK.nl.

Jouw websitebouwer plaatst op de huidige website een knop die linkt naar onze zoek & boek. Dit is bijvoorbeeld de URL: https://boeken.PARK.nl/reserveren. Belangrijk hierbij is dat de cross domain tracking goed ingesteld wordt. Dit kan jouw marketingbureau verzorgen of onze marketingcollega's van Booking Boosters kunnen dit instellen.

Domein aanmaken

Klik hier voor het aanmaken van een domein en klik hier voor informatie over subdomeinen.