Speciale periodes

Speciale periodes gebruik je in o.a. Statistieken, Prijslijsten en in de Zoek en Boek.

Voorbeelden van speciale periodes zijn (buitenlandse) feestdagen, evenementen in de buurt of vakantie periodes.

Speciale periodes in statistieken

Je kunt in de statistieken periodes met elkaar vergelijken. Hiervoor kun je speciale periodes aanmaken, zoals Pasen. Op deze manier kun je inzien hoe Pasen dit jaar zich heeft verhouden tot de jaren ervoor. Hierdoor weet je of je dit jaar vooruitgang hebt geboekt gedurende deze periode.

De speciale periodes kan je in de statistieken terugvinden door te klikken op het pijltje achter Per maand.

Speciale periodes in prijslijsten

Wanneer je de speciale periodes hebt ingesteld, dan zul je deze in de prijslijst terugzien wanneer je met je muis over het kalendertje zweeft.

Het gebruik van speciale periodes kan heel handig zijn tijdens het invoeren van je prijslijsten. Je ziet in het jaaroverzicht gelijk wanneer schoolvakanties, feestdagen en evenementen in je omgeving zijn. Hier kan je de prijzen dan op aanpassen.

Speciale periodes in de Zoek en Boek

Speciale periodes kan je ook weergeven in de Zoek en Boek. Dit kan je instellen in de Zoek en Boek instellingen in het BEX CMS. Hiervoor vink je Gebruik speciale periodes aan. De speciale periodes worden dan uit Booking Experts overgenomen.

Hoe je speciale periodes in Booking Experts kan aanmaken lees je in het artikel Speciale periodes aanmaken en bewerken.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.