Speciale periodes aanmaken en bewerken

Om een speciale periode aan te maken klik je op het tandwieltje. Onder de organisatie instellingen staan de Speciale periodes.

Nieuwe speciale periode aanmaken

Klik op +Nieuw voor het aanmaken van een nieuwe speciale periode. Geef de periode een naam en vul de aankomst en vertrekdatum in. De naam de speciale periode kan je in meerdere talen invoeren. Klik hiervoor op het vlaggetje om van taal te wisselen. Het invoeren van meerdere talen is noodzakelijk als je de speciale periodes in de Zoek en Boek gebruikt en je website ook in meerdere talen beschikbaar is.

Je hoeft niet voor ieder jaar nieuwe speciale periodes aan te maken. Binnen een speciale periode kan je voor ieder jaar de data toevoegen. Maak je bijvoorbeeld de speciale periode Pasen aan dan kan je voor meerdere jaren de data invoeren. Zo blijft je administratie overzichtelijk.

Speciale periode bewerken

Klik op de speciale periode welke je wilt bewerken. Vervolgens kan je de naam aanpassen de data aanpassen of nieuwe data toevoegen.