Geblokkeerde periodes

In Booking Experts kun je gebruik maken van geblokkeerde periodes op het moment dat een betreffend type of object tijdelijk niet verhuurbaar is. Denk als reden van een geblokkeerde periode bijvoorbeeld aan het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.

Om te lezen hoe je geblokkeerde periodes voor objecten, types of gegroepeerde types kunt aanmaken, ga je naar dit support artikel.

Overzicht geblokkeerde periodes

In Booking Experts kun je in het totaal overzicht zien welke geblokkeerde periodes er zijn aangemaakt. Dit overzicht kun je filteren op periode en desgewenst exporteren. Het is ook mogelijk om geblokkeerde periodes te importeren.

Het overzicht kun je terugvinden in het submenu geblokkeerde periodes. Via de button 'exporteer' is het mogelijk om de blokkeringen te exporteren. Je kan een overzicht van blokkeringen importeren. Via de button 'importeer' kun je een voorbeeld bestand downloaden. Deze kun je vervolgens invullen om te importeren.

Geblokkeerde periodes in het planbord

De geblokkeerde periodes worden per object ook weergegeven in het planbord. Deze periodes kenmerken zich door de grijze balken in het planbord. De reden van de geblokkeerde periode, die je tijdens het aanmaken kunt ingeven, staat hierbij ook aangegeven.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.