Object blokkeren voor toekomstige reserveringen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe een object geblokkeerd kan worden voor verhuur via frontoffice en kanalen.

Heeft een object nog reserveringen in de toekomst staan, maar wil je het object niet meer op de website aanbieden? Dan kun je het object het beste blokkeren voor toekomstige verhuur via frontoffice en kanalen. Alle beschikbare periodes worden dan in één keer geblokkeerd.

Hoe blokkeer je een object voor toekomstige reserveringen?

Om een object te blokkeren voor nieuwe reserveringen, zoek je het object op via de algemene zoekbalk. Vervolgens klik je op bewerken en vink je de optie 'geblokkeerd voor nieuwe reserveringen behalve via backoffice' aan. Het object kan dan alleen nog gereserveerd worden via de backoffice. Bij het maken van een reservering krijg je in het scherm dan een melding van de blokkade, maar de reservering kan nog wel gemaakt worden.

Staan er geen toekomstige reserveringen meer op het object, dan kun je het object ook volledig uit de verhuur halen. Meer informatie over het uit verhuur halen van een object vind je hier.

🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.