Object uit de verhuur halen

Als je wilt dat een object niet meer beschikbaar is voor de verhuur, kun je deze tijdelijk of voor altijd uit de verhuur halen. In dit artikel leggen we je uit hoe je een object uit de verhuur kunt halen.

Object uit de verhuur

Je kunt een object uit de verhuur halen door via het tabblad 'inrichting' van het betreffende object, het vinkje 'in de verhuur' uit te zetten. Kies in dit geval voor de button '+nieuwe inrichting'. Door een nieuwe inrichting toe te voegen kun je namelijk te allen tijde de oude inrichting en gemaakte afspraken nog bekijken.

Denk bij het uit de verhuur halen van het object ook aan het verwijderen van de eigenaar. Dit zorgt er namelijk voor dat de objecten die uit de verhuur gehaald zijn, niet meer terugkomen in de exports die je draait van objecten.

Weet je zeker dat een object voor altijd uit de verhuur gaat? Dan kun je het object ook archiveren, zodat deze uit het systeem wordt gehaald. Meer informatie over het archiveren van een object, vind je hier.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.