Gegroepeerde types en reserveringen/planbord

In dit artikel lees je hoe je reserveringen kunt aanmaken op gegroepeerde types en hoe deze reserveringen getoond worden in het planbord.

Gegroepeerd type en reservering

Het plaatsen van een reservering op een gegroepeerd type gaat op dezelfde manier als een standaard reservering. In het reserveringsoverzicht kun je vervolgens zien welke objecten van de betreffende gekoppelde types gebruikt zijn voor de reservering.

Je kunt de objecten die gebruikt zijn voor de reservering ook wijzigen. Dit doe je door op het pennetje te klikken achter het object dat je wenst te wijzigen. Vervolgens kun je een ander object dat ook beschikbaar is tijdens deze periode selecteren.

Gegroepeerd type en planbord

Aangezien je een (virtueel) object hebt aangemaakt voor het gegroepeerde type, wordt deze ook zichtbaar in het planbord. De reserveringen op dit gegroepeerde type worden bij dit (virtuele) object getoond. Daarnaast worden de objecten die gebruikt zijn voor de reservering geblokkeerd door Booking Experts. Bij deze objecten zie je de reservering dus in het grijs staan.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.