Reserveringen voor vandaag

Je kunt er per type voor kiezen of je reserveringen voor dezelfde dag wel of niet wilt accepteren. Door tot op de datum van vandaag reserveringen te accepteren, heb je een hogere kans op extra reserveringen. In dit artikel leggen we je uit hoe je reserveringen voor dezelfde dag kunt toestaan.

Toestaan reserveringen voor dezelfde dag

Om reserveringen voor vandaag toe te staan, dien je het betreffende type te bewerken. Dit doe je via het submenu types. Vervolgens scroll je naar beneden en zie je onder het kopje 'details' het vinkje 'accepteer reserveringen voor vandaag indien geplaatst voor...' met daaronder een in te voeren tijdstip. Deze staat standaard ingesteld op 00:59. Dit houd in dat de gasten 's-nachts nog een reservering kunnen plaatsen op een object, voor diezelfde dag. Deze tijd kun je echter zelf instellen. Als je nog reserveringen accepteert voor dezelfde dag tot 08:00 in de ochtend? Dan zet je de tijd dus op 08:00.

Het is niet mogelijk om het accepteren van reserveringen nog verder terug te zetten dan een dag van te voren. Het is dus altijd mogelijk voor gasten om tot 23:59 nog een reservering te maken voor de volgende dag.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.