Energielabel toevoegen

Vanaf 1 januari 2024 wordt het verplicht om aan recreatiewoningen een energielabel te hangen, die elke tien jaar vernieuwd wordt. In Booking Experts is daarom de mogelijkheid ingepast om per object een energielabel te koppelen. In dit support artikel geven we je meer informatie over het toevoegen van de juiste energielabels per object.

Meer informatie over de wet- en regelgeving rondom energielabels bij recreatiewoningen, kun je hier vinden op de website van de Rijksoverheid.

Waar kun je het energielabel toevoegen?

De energielabels kunnen toegevoegd worden via het submenu objecten. Hier kun je het object aanklikken en bewerken. Onderin het scherm vind je dan de optie om een energielabel toe te voegen - van A++++ t/m H.

Waar komt het energielabel te staan?

 Op de typepagina wordt het energielabel getoond. Indien de energielabels van de onderliggende objecten verschillen, wordt het laagste energielabel getoond. Dit staat in de omschrijving.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.