Pricelabs app

PriceLabs is een oplossing voor revenue management voor de kortetermijnverhuur- en gastvrijheidsindustrie, die klanten zoals individuele verhuurders, vakantieverhuurmanagers en hotelmanagers bedient.

Installatie

1. Log in bij jouw Pricelabs account;
  2. Installeer de app van Pricelabs;
  3. Je zult omgeleid worden naar het Pricelabs dashboard. De types zullen geïmporteerd worden;

Importeren van prijzen

Voordat Pricelabs prijslijsten kan genereren in Booking Experts, moet het type in Booking Experts gekoppeld zijn aan een bestaande prijslijst. Als er geen bestaande prijslijst gekoppeld kan worden, moet je een nieuwe prijslijst aanmaken met enkele prijzen. Deze bestaande prijslijst fungeert als de master price list

Vervolgens kan PriceLabs een prijslijst importeren. De prijslijst wordt automatisch gekoppeld aan het type.

De aangemaakte prijslijst kun je herkennen aan de naam: Pricelabs + type ID. Je koppelt 1 prijslijst aan 1 type.

Wanneer de prijslijst ontkoppelt wordt van het type zal de synchronisatie stoppen.

De prijzen worden inactief geïmporteerd. Dit betekent dat de prijzen geactiveerd dienen te worden met een prijsregel. Over het aanmaken van prijsregels lees je hier meer.