Saldibalans exporteren

In de saldibalans is het mogelijk om een export te maken. Hiervoor klik je onderaan de saldibalans op de exporteer knop. Hiervoor zijn twee opties. Het exporteren van de saldibalans of de journaalposten.

Saldibalans exporteren

Wanneer je de saldibalans exporteert naar excel ontvang je een tabel met daarin de kolommen zoals je deze ook in de Saldibalans ziet.

Journaalposten exporteren

Het is ook mogelijk om alle journaalposten welke in de saldibalans opgenomen zijn te exporteren. Hiervoor klik je onderaan de saldibalans op exporteer en vervolgens op journaalposten.