Beschikbaarheidsinstellingen voor types voor administratie

Het is per kanaal waaraan een App gekoppeld is mogelijk om aan te geven welke types je voor een bepaald kanaal wilt weergeven. Dit doe je door op ‘Typeuitsluitingen beheren’ te klikken. Wil je niet alle types weergegeven voor een bepaald kanaal? Dan is dat hier in stellen door het knopje ‘beschikbaarheid’ uit te vinken, deze types worden dan uitgesloten op dat desbetreffende kanaal.

Hierin is het mogelijk om nieuwe types automatisch beschikbaar te maken voor het desbetreffende kanaal.

Dit kan alleen aangepast worden door gebruikers met de organisatie rechten.