Eenmalige taken aanmaken

Eenmalige taken zijn specifieke opdrachten, projecten of activiteiten die slechts één keer uitgevoerd worden, zonder dat er een herhaling nodig is. Deze taken kunnen variëren van eenvoudige klusjes tot complexe professionele projecten.

Eenmalige taken worden binnen Booking Experts aangemaakt op vier verschillende niveaus; reservering, object, faciliteit en zonder verdere koppeling.

Eenmalige taak voor een reservering aanmaken

Vanuit de reservering kun je taken aanmaken welke een directe koppeling hebben met de reservering, wanneer de reservering dan ook van object wisselt, zal de taak ook mee gaan.

Onderaan de reservering, onder het kopje taken, worden de reeds ingeplande taken weergegeven. Hier heb je ook de mogelijkheid om een nieuwe taak aan te maken.


Voorbeeld: Inspelen op spontane gebeurtenissen

Een gast heeft bij het boeken aangegeven dat zij tijdens hun verblijf 10 jaar getrouwd zijn, hier wil je als receptie op inspelen. Je plant een taak in bij de reservering om een persoonlijke kaart en een doosje bonbons af te leveren op de dag van aankomst.

Eenmalige taak voor één (of meerdere) object(en) aanmaken

Je kunt een eenmalige taak aanmaken voor één of meerdere objecten aanmaken. Je kunt dit doen vanuit het taken overzicht én vanuit het takenoverzicht van het object. Nu een eenmalige taak aanmaken? Klik hier. Zorg ervoor dat bij de toepasbaarheid je een of meerdere objecten kiest waarop de taak van toepassing is.


Voorbeeld 1: Voor één object

De schoonmaak heeft bij de eindcontrole geconstateerd dat het toilet niet goed doorspoelt en maakt een eenmalige taak aan voor de technische dienst, deze taak wordt aangemaakt voor het betreffende object.


Voorbeeld 2: Voor meerdere objecten

Alle objecten die aan het water liggen moeten worden nagekeken wegens de hevige regenval van de avond ervoor. Management maakt een taak aan voor de betreffende objecten zodat de schoonmaak deze kan nalopen.


🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.