Instellingen medewerkers op organisatie niveau

Op organisatie niveau is het mogelijk om bij medewerkers een lijst aan te leggen met domeinen welke gebruikt mogen worden voor het creëren van accounts voor medewerkers. Hiermee kan je voorkomen dat er accounts gemaakt worden met willekeurige mailadressen.

Instellen domeinen

Ga naar de Organisatie instellingen en vervolgens naar Medewerkers. Klik vervolgens op het tabblad Instellingen. Kies dan voor Schakel restricties voor e-mailaddressen in. Vervolgens klik je op +toevoegen om een domein toe te voegen.

Het is alleen mogelijk om domeinen te kiezen welke aan de Domeinen in Booking Experts toegevoegd zijn.

Single-Sign-On

Daarna is het mogelijk om SSO in te schakelen. Deze instelling staat standaard op nee. Indien gewenst kan dit aangepast worden. Hiervoor kan je contact opnemen met het Customer Success Team van Booking Experts.

Kies je voor Single-Sign-On dan moeten alle Booking Experts gebruikers met email-adressen van het ingegeven domein inloggen met de door jouw gekozen identiteitsprovider. Je kan kiezen uit de identiteitsprovider Google of Microsoft.

Meer informatie over toegang en permissies voor medewerkers lees je hier.