Openstaande betalingen en taken op de overzichtspagina

In dit artikel lees je hoe je de openstaande betalingen en taken op de overzichtspagina kan werken.

Betalingen

Bij het overzicht van de check-ins en de check-outs krijg je direct inzicht of de reservering betaald is door de gast. Wanneer het bedrag volledig voldaan is dan staat er 'Betaald'. Mocht er nog een openstaand bedrag zijn, dan wordt het openstaande bedrag in het rood weergegeven.

Taken

In het overzicht van de check-ins en check-outs kun je ook inzien of de taken die noodzakelijk zijn voor het inchecken van de gast gedaan en afgevinkt zijn. Wanneer er bij de taken 0/4 staat dan wil het zeggen dat er nul van de vier taken, die zijn aangemaakt bij de reservering, gedaan zijn. Zijn deze taken rood gekleurd dan wil het zeggen dat deze gedaan zouden moeten zijn voor aankomst van de bezoeker. Wanneer de taken groen gekleurd zijn betekent dit dat de taken zijn uitgevoerd.

Door op het dashboard op de taken bij een specifieke reservering te klikken, kom je direct in het overzicht van de taken van deze reservering.

🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.