Boekingsportaal

Op de overzichtspagina vind je helemaal linksonder het boekingsportaal. Dit boekingsportaal is gekoppeld aan de website van het vakantiepark.

Het boekingsportaal verschijnt alleen als je ook het BEX CMS van Booking Experts gebruikt.

Wat is het boekingsportaal?

Zodra gasten een boeking proberen te maken via de website, verschijnt deze in het boekingsportaal. Via deze functionaliteit kunnen receptiemedewerkers eenvoudig boekingen van gasten overnemen als ze vastlopen of als er iets misgaat tijdens het boekingsproces. Om dit te doen, dien je de betreffende reservering openen en op 'Overnemen' klikken. Vervolgens kun je de reservering op de gebruikelijke manier afronden.

Gasten de boeking laten afronden

Naast het overnemen van een reservering, biedt deze functionaliteit gasten, die hun boeking nog niet hebben afgerond, ook de mogelijkheid om hun boeking zelf af te ronden. Als gasten tijdens het boeken hun e-mailadres invoeren, ontvangen ze automatisch een e-mail waarin ze wordt gevraagd hun boeking op jouw park af te ronden als ze dat nog niet hebben gedaan.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.