Dashboard pagina

In Booking Experts geeft het dashboard een overzicht van alle belangrijke informatie van je park. Het dashboard bestaat uit een menubalk en een overzicht van verschillende gegevens. Deze gegevens lichten we hieronder aan je toe.

Menubalk

De menubalk bevat de verschillende modules van Booking Experts, bijvoorbeeld het 'Planbord' of de 'POS'. De menubalk is vastgepind aan de header van de webpagina en daardoor beschikbaar en zichtbaar op alle pagina's binnen Booking Experts, zodat je altijd de juiste module en informatie kunt vinden. In de menubalk kun je bijvoorbeeld accountgegevens wijzigen, een reservering maken of de zoekfunctie gebruiken. Je kunt meer te weten komen over de menubalk in ons artikel met menubalk-instructies.

Je vindt de zoekbalk aan de rechterkant van de pagina, waarmee je door het hele reserveringssysteem kunt zoeken.

Overzicht

Terwijl de menubalk meerdere opties biedt om de navigatie binnen Booking Experts te ondersteunen, geeft het hoofdgedeelte van de pagina vitale informatie over je recreatiebedrijf en gasten.

Check-Ins en Check-Outs

De eerste sectie in het overzicht toont de huidige check-ins en check-outs, waardoor je snel een overzicht hebt van de eerstvolgende aankomende of vertrekkende gasten. Elke check-in die wordt getoond in de lijst bevat waardevolle informatie, zoals het reserveringsnummer of openstaande taken. Aan de rechterkant staan gasten die uitchecken en hier kun je zien wat hun betaalstatus is. Lees hier meer over de check-ins en check-outs via het dashboard.

Je kunt op het vergrootglas klikken om nog meer gedetailleerde informatie over de reservering en de gasten in te zien.

Boekingen van de afgelopen maand

Onder de check-ins en check-outs vind je de grafiek voor boekingen van de afgelopen maand. Deze grafiek geeft een kort overzicht van de boekingen van de afgelopen dagen en specifiek via welk kanaal de boeking tot stand is gekomen. Voor meer informatie over statistieken en het gebruik ervan kun je hier klikken.

Laatste acties

In dit gedeelte kun je zien welke wijzigingen er in je systeem zijn aangebracht. Je kunt zien wie de wijziging heeft doorgevoerd en op welk moment. Voor een volledig overzicht kun je klikken op de knop 'Bekijk alles'.

Boekingsportaal

Het boekingsportaal onderaan de pagina laat potentiële gasten en hun huidige boekingsproces zien. Dit is handig als de gast bijvoorbeeld problemen heeft met zijn boeking. Via een druk op de knop kan de receptie de gast ondersteunen en de boeking overnemen. Lees hier meer over het boekingsportaal.

Gasten die momenteel aanwezig zijn

De laatste, maar zeer belangrijke informatie, staat onderaan het dashboard. Hier kun je de gasten bekijken die op dat moment op je terrein aanwezig zijn. Dit is vitale informatie, bijvoorbeeld bij noodgevallen. Meer over het nachtregister vind je in dit artikel.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.