Menubalk

Het bovenste deel van de (groene) menubalk richt zich op opties voor accountgegevens, updates van Booking Experts of ontvangstberichten. In deze menubalk vind je verschillende opties (van links naar rechts):

Administratie

Rechts van de wolk kun je zien in welke administratie je werkt. Als je in een organisatie met meerdere administraties werkt, kun je hier schakelen tussen de verschillende administraties. Hier kun je ook overschakelen naar het organisatieoverzicht, waarover je meer kunt lezen in dit artikel.

+Reserveringen

Via deze knop kun je direct reserveringen maken, ongeacht op welke pagina je bent. Je kunt hier meer lezen over het maken van reserveringen.

Checklist

Je kunt de checklist gebruiken om te zien welke taken Booking Experts op de achtergrond aan het afwerken is, bijvoorbeeld het exporteren van gegevens of het aanmaken van meerdere facturen.

Marktkraam

Je kunt deze functie gebruiken om direct naar de Booking Experts App Store te navigeren. Hier kun je extra koppelingen maken met bijvoorbeeld Booking Experts en andere software.

Envelop

Alle berichten over reserveringen of berichten van en aan eigenaren worden hier weergegeven. Als er een nieuw bericht binnenkomt, wordt er een nummer op de envelop weergegeven.

Vraagteken

Het vraagteken leidt direct naar de kennisbank met handige artikelen over Booking Experts en meer gedetailleerde functies.

Megafoon

De megafoon toont wekelijkse updates van Booking Experts.

Tandwiel

Het tandwiel in de menubalk leidt naar de administratie- en organisatie-instellingen. Hier kunnen grote wijzigingen worden aangebracht, bijvoorbeeld in betalingsproviders, kanalen of medewerkers.

Zoekbalk

Alle informatie kan altijd worden gevonden met behulp van de zoekbalk. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op reserveringen, objecten of namen.