BCC / e-mail kopie ontvangen

Het is mogelijk om een BCC e-mail te ontvangen van alle e-mails die verstuurd worden vanuit Booking Experts.

Hiervoor ga je naar de administratie instellingen. Bij E-mail zet je het vinkje Stuur een blinde kopie (BCC) van alle uitgaande e-mail vanuit Booking Experts aan.

Vul je geen e-mailadres in? Dan ontvang je geen BCC e-mail.

Tip! Maak een apart e-mailadres aan voor de e-mailkopieën. Maak dan in je eigen mailclient workflows aan hiervoor. Maak bijvoorbeeld een map voor de boekingsbevestigingen, een map voor de betaalbevestigingen en dergelijke. Dan kan je makkelijk en snel een e-mail terugvinden.

Mails waarvan geen kopieën verstuurd worden: Wachtwoord vergeten e-mails, uitnodiging e-mails voor nieuwe medewerkers/eigenaren en voucher gerelateerde e-mails.