BCC / e-mail kopie ontvangen

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit artikel lees je hoe je een BCC e-mail kan ontvangen van alle e-mails die verstuurd worden vanuit Booking Experts.

Dit stel je in door de volgende stappen te volgen:
1. Klik rechts boven op het  Tandwieltje;
2. Kies in het rechter submenu voor  Overige administratie instellingen;
3. In het tabblad  NAW-gegevens krijg je de keuze om een e-mailadres in te voeren waar je de BCC op wenst te ontvangen. Vul je geen e-mailadres in? Dan ontvang je geen BCC e-mail.