E-mail communicatie

Onder de administratie-instellingen, tab ‘algemeen’, kun je een algemeen e-mailadres invullen. Dit algemene e-mailadres wordt gebruikt als afzenderadres van e-mails richting je gasten. De e-mail afzendernaam, is standaard hetzelfde als je administratienaam.

Wanneer je vanuit Booking Experts wilt mailen vanaf het algemene e-mailadres in plaats van noreply@bookingexperts.nl dien je het e-mailadres nog wel te verifiëren in de domeinen. Meer hierover lees je hier.

Afwijkend e-mailadres per taal

Het is mogelijk om het algemene e-mailadres en de afzendernaam te laten afwijken per taal. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een aparte e-mail inbox hebt voor verschillende talen.

Afzender naam laten afwijken van de administratienaam

Wanneer je per taal een ander merk wilt communiceren richting de gast kan je per taal een afzender naam laten afwijken van de administratie naam. Vink hiervoor dit vakje aan en vul per taal de naam in.

Stuur een blinde kopie (BCC) van alle uitgaande e-mail vanuit Booking Experts

Zet dit vinkje aan als je van alle uitgaande mails een kopie wenst te ontvangen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld snel wil zien welke nieuwe reserveringen je ontvangen hebt.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.