E-mail verificatie

E-mails vanuit Booking Experts worden standaard verstuurd vanaf het e-mailaders noreply@bookingexperts.nl. Dit kan je aanpassen naar je eigen e-mailadres.

Hiervoor ga ja via het tandwieltje naar Domeinen. Klik het domein aan waarvoor je het e-mailadres wilt inschakelen. Klik op de knop E-mailbezorging inschakelen wanneer dit nog niet ingeschakeld is.

​Zie je de melding E-mailbezorging wacht op DNS-verificatie? Klik dan op de knop DNS-Status. Beheer je zelf je domein? Voeg dan de CNAME's toe aan  je domein. Heb je hiervoor een systeembeheerder? Klik dan op de knop DNS-Status. De website die dan geopend wordt kan je doorgeven aan je systeembeheerder.