Prioriteit voor verhuur

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

Per accommodatie kun je de verhuurprioriteit bepalen. Je kunt kiezen uit:

  • Hoog;
  • Gemiddeld;
  • Laag.

Als bij het maken van een reservering op een bepaald accommodatietype meerdere accommodaties beschikbaar zijn, dan is dit mede bepalend voor de keuze die het systeem maakt voor de accommodatie van de reservering. Accommodaties met een hoge  prioriteit komen voor een accommodatie met gemiddelde prioriteit. Zijn er geen accommodaties met hoge prioriteit dan komt gemiddelde prioriteit voor lage prioriteit.

Daarnaast wordt er gekeken naar  huuromzet. Zijn er bijvoorbeeld meerdere accommodaties met hoge prioriteit, dan wordt binnen deze categorie gekeken welke accommodaties de laagste huuromzet heeft (hierbij wordt gekeken naar een jaar vooruit en een halfjaar achteruit). 

Is een woning nieuw in de verhuur of is er sprake van een nieuwe inrichting? Dan wordt dat gezien als 0 punt. Je zult dan merken dat de meeste reserveringen op deze accommodatie geplaatst worden om zo in huuromzet gelijk te komen met de andere accommodaties die vallen onder dat type.

1. Ga naar de accommodatie om de prioriteit te bepalen;
2. Klik op  Bewerk om de prioriteit aan te passen;

3. Bij  Prioriteit kun je bepalen welke verhuurprioriteit deze accommodatie moet krijgen;
4. Klik vervolgens op  Accommodatie bewaren om de wijziging op te slaan.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.