Overige concern instellingen

🇬🇧 English translation

In dit support artikel lees je wat je kan instellen onder de overige concern instellingen.

1. Leeftijd samenstelling groep
2. Feestdagen weergeven op website
3. Eigenaren uitleg link en Google Tag Manager

Bij Overige organisatie instellingen kun je concern-breed bepaalde zaken regelen zoals bijvoorbeeld de leeftijden van de verschillende categorieën, het weergeven van feestdagen op de website, etc.

De overige concerninstellingen vind je door:
1. Via het tandwieltje naar de parkinstellingen te gaan;
2. In het rechter submenu (helemaal onderaan) klikken op Overige organisatie instellingen.

Leeftijd samenstelling groep

Per leeftijdsgroep kun je bepalen van en tot welke leeftijd in deze groep ingeschaald moeten worden. De groepen bestaan uit:

• Senioren;
  • Volwassenen;
  • Jongeren;
  • Kinderen;
  • Baby's.
De leeftijden worden ook weergegeven in het zoek en boek waar de gast het gezelschap opgeeft.

lleeftijden zoek en boek

Feestdagen weergeven op website

Let op: dit is alleen van toepassing indien je naast BookingExperts ook gebruik maakt van het CMS.

Vastgestelde feestdagen kun je weergeven in de zoek en boek op je front-office. Bezoekers krijgen dan de mogelijkheid om beschikbaarheid in te zien rondom een bepaalde feestdag, zoals bijvoorbeeld Pasen, Kerst etc. Per feestdag kun je bepalen of deze zichtbaar moet zijn op de front-office of niet.

feestdagen

Eigenaren uitleg link en Google Tag Manager

In Booking Experts kun je zelf het linkje van Google Tag Manager beheren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een link op te nemen die voor eigenaren zichtbaar zal zijn in hun eigenaren portaal. Je kunt hiervoor een eigen FAQ maken of de link gebruiken van onze supportpagina: Voor de eigenaar.