Geadverteerde prijs

Nadat je een object hebt aangemaakt om te verkopen kun je vervolgens bij dat object de prijzen invullen. De geadverteerde prijs, oftewel de prijs waarmee je hem op je website 'adverteert'. Is opgebouwd uit verschillende onderdelen die ook in dit artikel beschreven worden.

1. Prijs voor 
2.  Voorvoegsel geadverteerde prijs toevoegen
3. Prijs vaststellen
4. Korting weergeven

1. Kies in het linker menu voor Verkoop;
2. Kies voor  Objecten;
3. Selecteer aan te passen  object;
4. Ga naar Geadverteerde prijs.

Prijs voor

Hier wordt ingevuld waar de prijs voor dient, dit kunnen verschillende door jullie zelf toegevoegde prijstypen zijn zoals:

  • Recreatiewoning
  • Grond
  • Kavel en woning

Je eventueel meer prijstypen toevoegen via de button  'Prijs voor toevoegen'

Voorvoegsel geadverteerde prijs toevoegen

Maak vervolgens een keus uit de door jullie toegevoegde voorvoegsels, indien je hier nog een voorvoegsel mist kun je gebruik maken van de 'Voorvoegsel toevoegen' button aan de rechterzijde. 

Hier kun je onder andere de volgende toevoegen:

Prijs vaststellen

Nu komt de daadwerkelijke prijs, hier kun je een door jullie vastgestelde prijs exclusief BTW toevoegen. De BTW wordt vervolgens in een specifiek daarvoor bestemde balk ingevuld. 

Kies hier het juiste achtervoegsel, deze dient om aan te geven of dit een prijs is per maand (indien het huur betreft). Maar het kan bijvoorbeeld ook duiden of de grond dan wel vakantiewoning vrij op naam te verkrijgen is. is. 

Natuurlijk kun je deze ook toevoegen door de 'Achtervoegsel toevoegen' button te gebruiken.

Korting weergeven

Vervolgens kun je kiezen om een afgeprijsde prijs aan te prijzen. Waarbij weer onderscheid gemaakt wordt in  prijs en de door jullie zelf uit te rekenen BTW.

Afgeprijsd

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.