Algemene voorwaarden

Wanneer je naast het CMS gebruik maakt van Booking Experts dan is het middels deze widget mogelijk om op je website de verschillende Algemene Voorwaarden uit te lichten op bijvoorbeeld een algemene voorwaarden pagina.

Widget aanmaken

Om de algemene voorwaarden toe te voegen aan de pagina, klik je op het groene "+" teken in de gewenste kolom. Selecteer vervolgens uit de widgetlijst de algemene voorwaarden widget.

Instellen widget

1. Optioneel kan je een titel geven aan de widget.
  2. Kies bij voorwaarden de voorwaarden die je wilt toevoegen.
  3. Kies bij tonen voor talen in welke talen je de tekst zichtbaar wilt hebben.
  4. Klik op opslaan en druk op preview om het resultaat te bekijken.

Wil je weten hoe je de algemene voorwaarden instelt? Lees dan het support artikel Algemene voorwaarden toevoegen of wijzigen.