Inhoud - Widgets - Blok

Met deze widget kun je een extern item mooi laten uitlichten op de pagina. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een complete barbeque door de plaatselijke slager, of een zwembad in de buurt waar gasten terecht kunnen. Deze kun je uitlichten en de klant doorlinken naar de website van de slager waar ze een bestelling kunnen plaatsen of naar het zwembad voor tarieven en openingstijden.

Toevoegen blok:

1. Klik op het groene + tekentje;
2. Klik vervolgens op Blok;

1. Geef de uitlichting een titel en/of subtitel;
2. Plaats de link van de pagina waarnaar je wilt verwijzen bij URL;
3. Geef een beschrijving;
4. Plaats een afbeelding;

5. Kies de weergave die je wenst. Je kunt kiezen uit:

• Standaard;
  • Standaard (alternatief);
  • Afbeelding met tekst;
  • Afbeelding met tekst (compact);
  • Afbeelding met tekst (alternatief);
  • Rij in lijst;
  • Polaroid;
  • Horizontaal;
  • Horizontaal (omgekeerd);

6. Klik op Opslaan;

7. Via de Preview button kun je de widget op de website bekijken;

Zo ziet het blok eruit op de website/frontoffice.