Blok

Op een pagina kun je op een willekeurige plek iets uitlichten. Vaak wordt dit middels een blok gedaan om te linken naar externe pagina's. Wil je intern linken? Bekijk dan eens het artikel over de uitlichting.

Blok toevoegen

Je kan een blok aan een pagina toevoegen door in de kolom waar je de uitlichting wilt hebben op het groene + teken te drukken. Vervolgens selecteer je de widget 'Blok'.

Blok instellen

1. Geef het blok een titel en/of subtitel.
  2. Je kunt een widget automatisch tonen/niet tonen wanneer je deze een datum meegeeft. In het support artikel over de Publicatie- en depublicatiedatum lees hier je meer hierover.
  3. Voeg bij URL de link in waar je naar toe wilt verwijzen.
  4. Kies er voor of je wilt dat de URL zich open in nieuw tabblad of niet.

Tip: Wil je dat gasten op jouw site blijven? Kies er dan voor om de URL te open in een nieuw tabblad.

1. Voeg vervolgens optioneel een beschrijving toe.
  2. Voeg bij media item een afbeelding toe.

Let op: als je een afbeelding toevoegt moet je deze altijd bij omschrijving van media-item een tag meegeven.

1. Kies vervolgens de variant. Dit is de weergave van de blok hierbij kan je kiezen uit diverse mogelijkheden.
  2. Bij tonen voor talen selecteer je in welke talen het blok zichtbaar is.
  3. Klik vervolgens op opslaan en druk op preview om het resultaat te bekijken.