Pop-up

🇬🇧 English translation

In het ParkCMS kun je een Pop-up aanmaken. Deze Pop-up kun je achter een button plaatsen. Wanneer een bezoeker op de site op deze button klikt, krijgt hij/zij een pop-up te zien in plaats van dat de bezoeker doorgelinkt wordt naar een andere pagina.

1. Pop-up aanmaken
2. Pop-up toevoegen aan de website
3. Pop-up toevoegen aan een button

1. Pop-up aanmaken

1. Kies in het linkermenu voor  Inhoud;
2. Kies voor  Pop-up;
3. Klik op  Nieuw om een Pop-up aan te maken;

4. Geef de pop-up een naam;
5. Klik op  Opslaan;

6. Selecteer de pop-up die je net hebt aangemaakt;
7. Kies het tabblad  Voorpagina om de pop-up op te maken;
8. Middels  Widgets kun je content toevoegen aan de pop-up. Dit kan bijvoorbeeld tekst en een afbeelding zijn.

9. Zo krijgt de bezoeker bijvoorbeeld de volgende pop-up te zien:

2. Pop-up toevoegen aan website

Wanneer je de pop-up hebt gemaakt kun je deze tonen wanneer een bezoeker je website bezoekt.

1. Plaats de widget in de blauwe kolom.

2. Selecteer de gewenste  pop-up;
3. Vervolgens de gewenste weergave;
4. Kies de zichtbaarheid: Eenmalig (Een enkele vertoning), Iedere dag (de website bezoeker krijgt dit 1 keer per dag te zien) of Altijd (de website bezoeker krijgt de pop-up bij ieder bezoek te zien).
5. Klik op opslaan.

3. Pop-up toevoegen aan button

Wanneer je een pop-up hebt gemaakt kun je deze op elke gewenste plek tonen via een button.

1. Kies op de gewenste plek voor de widget  Button;
2. Geef de button een  Naam;
3. Kies bij  Actie voor Link-type -> Toon een pop-Up;
4. Selecteer de Pop-up die je zojuist gemaakt hebt;
5. Klik vervolgens op  Opslaan;

6. Via  Preview kun je de pagina bekijken;
7. Hier zie je nu de zojuist aangemaakte button;
8. Wanneer je daar op klikt zie je de pop-up die je hebt aangemaakt.