Pop-up

In het ParkCMS kun je een Pop-up aanmaken. Deze Pop-up kun je achter een button plaatsen. Wanneer een bezoeker op de site op deze button klikt, krijgt hij/zij een pop-up te zien in plaats van dat de bezoeker doorgelinkt wordt naar een andere pagina.

1. Pop-up aanmaken
2. Pop-up toevoegen aan pagina

Pop-up aanmaken

1. Kies in het linkermenu voor Inhoud;
2. Kies voor Pop-up;
3. Klik op Nieuw om een Pop-up aan te maken;

4. Geef de pop-up een naam;
5. Klik op Opslaan;

6. Selecteer de pop-up die je net hebt aangemaakt;
7. Kies het tabblad Voorpagina om de pop-up op te maken;
8. Middels Widgets kun je content toevoegen aan de pop-up. Dit kan bijvoorbeeld tekst en een afbeelding zijn.

Pop-up toevoegen aan pagina

Wanneer je een pop-up hebt gemaakt kun je deze op elke gewenste plek op de website laten terugkomen.

1. Kies op de gewenste plek voor de widget Button;
2. Geef de button een Naam;
3. Kies bij Actie voor Link-type -> Toon een pop-Up;
4. Selecteer de Pop-up die je zojuist gemaakt hebt;
5. Klik vervolgens op Opslaan;

6. Via Preview kun je de pagina bekijken;
7. Hier zie je nu de zojuist aangemaakte button;
8. Wanneer je daar op klikt zie je de pop-up die je hebt aangemaakt.