Pop-up

Een pop-up op een website is een effectief middel om de aandacht te trekken en gerichte acties van bezoekers te stimuleren. Het stelt in staat om leads te genereren door e-mailinschrijvingen te verzamelen, wat waardevol is voor het opbouwen van een contactlijst. Bovendien kan een pop-up worden ingezet om tijdelijke aanbiedingen of kortingen te tonen, waardoor de kans op conversies en aankopen toeneemt.

In het BEX CMS is het mogelijk om zelf pop-ups aan te maken en deze te tonen op pagina's. Deze pop-ups kunnen vervolgens middels een widget op een pagina geplaatst worden.

Pop-up aanmaken

Klik hier of op 'Inhoud' > 'Pop-ups' om in het BEX CMS naar de pop-ups te gaan. Op deze pagina kan je rechtsboven klikken op de knop 'Nieuw'. Vervolgens kan je de pop-up een naam geven en opslaan. Selecteer de pop-up die je net gemaakt hebt en ga naar 'Voorpagina' om hem op te maken. Middels widgets kun je content toevoegen aan de pop-up.

Pop-up toevoegen aan de website

Wanneer je de pop-up hebt gemaakt kan je deze tonen wanneer een bezoeker je website bezoekt. Navigeer in het CMS naar de gewenste pagina waar je de pop-up wilt tonen. In een kolom boven of onderaan de pagina kan je op het + teken klikken om de pop-up widget toe te voegen. In deze widget kan je een keuze maken uit alle gemaakte pop-ups. Selecteer de gewenste weergave en de zichtbaarheid en sla hem op.

Eenmalig: Een enkele vertoning

Iedere dag: De website bezoeker krijgt dit 1 keer per dag te zien.

Altijd: De website bezoeker krijgt de pop-up bij ieder bezoek te zien.

Pop-up toevoegen aan een button

Wanneer je een pop-up hebt gemaakt kun je deze op elke gewenste plek tonen via een button. Navigeer in het CMS naar de gewenste pagina waar je de pop-up wilt tonen. Om een button toe te voegen kies je voor de Button widget. In deze widget kan je het link type aanpassen. Kies als link type voor 'Toon een pop-up' en selecteer vervolgens daaronder welke pop-up je wilt tonen. Sla de widget op en bekijk in de preview of alles zo naar wens is.

Let op: Het is van groot belang om op een respectvolle en evenwichtige manier gebruik te maken van pop-ups om de gebruikers niet te hinderen. Te veel pop-ups kunnen ook leiden tot frustraties bij bezoeker.


🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.