Factuurregels wijzigen in het verleden

Alle factuurregels die in het verleden op een factuur geboekt zijn, kun je in kaart brengen in het factuurregel overzicht. Ga hiervoor naar het tabblad Financieel en naar Factuurregels.

Grootboekrekening wijzigen

Gebruik de filters om de voor jou gewenste selectie aan factuurregels te tonen.

In dit resultaat kun je een verdere selectie maken door alle factuurregels in één keer te selecteren of per stuk door het selecteren van een vinkje. Klik vervolgens op aanpassen.

Kies vervolgens de grootboekrekening waarop de factuurregels geboekt moeten worden en klik vervolgens op doorgaan.

BTW tarief aanpassen

Gebruik de filters om de voor jou gewenste selectie aan factuurregels te tonen.

In dit resultaat kun je een verdere selectie maken door alle factuurregels in één keer te selecteren of per stuk door het selecteren van een vinkje. Klik vervolgens op aanpassen. Selecteer het juiste BTW tarief en klik op doorgaan.

Telt als huur aanpassen

Gebruik de filters om de voor jou gewenste selectie aan factuurregels te tonen.

In dit resultaat kun je een verdere selectie maken door alle factuurregels in één keer te selecteren of per stuk door het selecteren van een vinkje. Klik vervolgens op aanpassen.

Geef aan of de factuurregel wel of niet als huur telt of dat je dit onveranderd wilt laten.

Klik op toepassen om de wijzigingen op te slaan.