Grootboekrekening(en) importeren

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

Het is mogelijk om meerdere grootboekrekeningen in een keer te importeren in Booking Experts. Dit kun je als volgt doen.

1. Ga naar het tabblad  Financieel;
2. Kies in het rechter submenu voor  Grootboekrekeningen;
3. Klik op  Importeer.

Zodra je op  Importeer hebt geklikt verschijnt een een pop-up met twee te volgen stappen.

Stap 1: Downloaden als CSV-bestand
Als je hier op klikt opent er een CSV en/of Excelbestand. Dit is een voorbeeld die aangeeft hoe je de grootboekrekeningen kunt invullen. Dit bestand kun je aanvullen met je eigen grootboekrekeningen.

Stap 2: Upload
Als je al je grootboekrekeningen op deze lijst hebt ingevuld, kun je de lijst op je computer opslaan. Daarna klik je op  Uploaden en selecteer je het bestand dat je net hebt opgeslagen.

Het systeem leest het bestand nu automatisch in en alle, door jou in het bestand ingevulde grootboekrekeningen, zijn nu terug te vinden bij de  Grootboekrekeningen.