Grootboekrekening(en) importeren

Het is mogelijk om meerdere grootboekrekeningen in een keer te importeren in Booking Experts. Dit kun je als volgt doen.

Ga hiervoor eerst naar de Grootboekrekeningen. Kies onderaan de pagina voor 'Importeer'. Vervolgens krijg je een pop-up scherm met de volgende twee stappen.

Stap 1: Downloaden als CSV-bestand

Als je hier op klikt opent er een CSV en/of Excelbestand. Dit is een voorbeeld die aangeeft hoe je de grootboekrekeningen kunt invullen. Dit bestand kun je aanvullen met je eigen grootboekrekeningen.

Stap 2: Upload

Als je al je grootboekrekeningen op deze lijst hebt ingevuld, kun je de lijst op je computer opslaan. Daarna klik je op Uploaden en selecteer je het bestand dat je net hebt opgeslagen.

Het systeem leest het bestand nu automatisch in en alle, door jou in het bestand ingevulde grootboekrekeningen, zijn nu terug te vinden bij de Grootboekrekeningen.