Prijsstelling in het CMS

Om de verkoopprijs van objecten te definiëren, navigeer je naar het CMS. Klik op 'Objecten' in het menu, selecteer een van de typen en ga naar het gedeelte 'Geadverteerde prijs'.

Er zijn verschillende opties beschikbaar bij het instellen van de verkoopprijs, zoals voorvoegsels en achtervoegsels, die aanpasbaar zijn. Je kunt deze aanpassen door in het gedeelte 'Verkoop' de instelling te selecteren die je wilt aanpassen. Ook kun je onder 'Verkoop' naar 'Objecten' gaan, scrollen naar de gewenste instelling, en op het blauwe plusje klikken om deze te veranderen.

Verkoop instellingen

Deze verkoop instellingen definiëren de prijs.

Prijs typen

Prijs Voorvoegsels

Prijsklassen

Prijs achtervoegsels

Verkoop objecten

Per object zijn verschillende prijs weergaves:

Geadverteerde prijs

Prijsschema

Belangrijk: Vul altijd de BTW in indien exclusief, in de daarvoor bestemde box (6% of 21% van de prijs). Deze staat bij 'Geadverteerde prijs' en 'Prijsschema' naast de prijs.