Openstaande posten

In dit support artikel lees je hoe je de openstaande posten terugziet.

Per datum

Voor je financiële administratie wil je van een bepaalde datum kunnen terug- of inzien wat de openstaande posten zijn. Hiervoor kun je de saldibalans gebruiken.

Ga naar de Saldibalans. Van de posten reserveringen, kanalen en eigenaren kun je de openstaande posten bekijken. Door in het filter de specifieke datum te selecteren kun je de openstaande bedragen zien die op die dag stonden

Van vorig jaar met verblijf in het nieuwe jaar

Wanneer je wilt weten wat er in het vorige jaar voor het verblijf van het huidige jaar betaald is, kun je een export maken van alle verzonden facturen in het vorige jaar. Je kan hier filteren op de financiële periode. Dit kun je vervolgens exporteren naar een Excel bestand. Alle openstaande bedragen kun je dan bij elkaar optellen.

Per debiteur

Ga naar de Openstaande posten. Door op het openstaande bedrag te klikken krijg je een overzicht van de openstaande facturen die binnen deze periode vallen. Je ziet ook wat voor soort openstaande post het is en wat de factuurdatum is. De debiteuren kun je filteren op eigenaren, kanalen en boekingen. De resultaten kun je vervolgens weer exporteren.