Filteren in de Zoek & Boek

In de Zoek & Boek zijn er verschillende beschikbaarheid filters mogelijk. Deze filters maken het voor de gebruiker mogelijk om de accommodaties te filteren op voorzieningen, budget en/of eigenschappen.

Filter mogelijkheden

Voorziening filter:

Van de voorzieningen die in Booking Experts zijn aangemaakt kun je bepalen op welke voorziening van de bezoeker op de website mag filteren in de Zoek & Boek. Denk hierbij aan een douche, sauna, omheinde tuin, etc.

Park voorziening filter:

Ook kan je website bezoekers de mogelijkheid geven om op parkniveau te filteren, door park voorzieningen aan te maken, mits je meerdere administraties hebt.

Budget filter:

Er kan ook een filter worden toegevoegd die betrekking heeft op het budget, zo worden alleen types binnen dit budget getoond.

Eigenschappen filter:

Een filter kan ook gebaseerd zijn op de eigenschappen van een type, bijvoorbeeld het aantal personen.

Aanmaken beschikbaarheid filters

Klik hier om in het BEX CMS naar de beschikbaarheid filters te gaan.  Op deze pagina kan je rechtsboven klikken op de knop 'Nieuw'. Vervolgens krijg je een dropdown te zien met de verschillende soorten beschikbaarheid filters. Kies voor de gewenste filter, geef het een naam en sla hem op.

Aanmaken filter voorzieningen

Klik hier om in het BEX CMS naar de filter voorzieningen te gaan.  Op deze pagina kan je rechtsboven klikken op de knop 'Nieuw'. Vervolgens selecteer je de voorziening waar op gefilterd mag worden en sla je hem op. Je kan zo veel filters opties toevoegen aan de Zoek en Boek als je zelf wil. De filteropties die je hebt gekozen verschijnen nu op de website in de Zoek & Boek. Op basis van de filters kan de bezoeker op de website de zoekopdracht verfijnen.

De voorzieningen in het filter worden automatisch onder de categorie geplaatst die je hebt gekozen in Booking Experts bij accommodatie voorziening groepen. De naam van de categorie kun je wijzigen in Booking Experts. Ook kun je hier de volgorde van de categorieën aanpassen. Dit zelfde geldt voor de gekozen park voorzieningengroepen in Booking Experts. Bekijk dit support artikel voor meer uitleg hierover.