Zoek & boek - Minimum datum beschikbaarheid instellen

Minimum datum beschikbaarheid instellen

Normaal gesproken staat de Zoek & Boek ingesteld op vandaag. Dat betekent dat je de datum van vandaag kunt selecteren in de kalender. Voorbeeld: vandaag is het 1 februari.

Datum Zoek & Boek

Echter kan het zijn dat je accommodaties pas beschikbaar zijn vanaf een bepaalde datum. Je kunt aanpassen dat de kalender standaard ingesteld staat op deze datum.

1. Ga in het linkermenu naar Zoek & Boek;
2. Kies in het submenu voor Zoek & Boek instellingen;

3. Vul bij Minimum datum beschikbaarheid in vanaf welke datum je accommodaties beschikbaar zijn;
4. Klik rechts onderin op Opslaan.

Nu wordt in de Zoek & Boek de kalender pas weergegeven vanaf de ingevoerde datum (april 2019).

Nieuwe datum