Zoek & boek - Aanpassen objecttypes

Aanpassen objecttype

Objecttypes

Wanneer je de weergave van een objecttype wilt aanpassen in de Zoek & boek kun je dit in het CMS doen by Types.

1. Ga naar 'Zoek & boek'

2. Klik vervolgens op 'Types'

Zoek & boek - Types

In dit overzicht staan de gesynchroniseerde categorieën vanuit Booking Experts, de types.

3. Selecteer het objecttype die je wilt aanpassen.

4. Vervolgens krijg je vier tabbladen te zien.

Overzicht type

A. Details; hier zie je de details die zijn ingeladen vanuit Booking Experts.

B. Instellingen; hier zijn de mogelijkheden om de titels en omschrijvingen aan te passen, evenals een andere naam voor in de Zoek & boek.

C. Voorpagina; hier kan de pagina van het objecttype (voorheen accommodatiepagina) aangepast worden.

D. Afbeeldingen; bij dit tabblad kan de headerfoto van de pagina aangepast worden.

Instellingen aanpassen

1. Een andere titel op de pagina gebruiken (H1)
2. Een andere titel voor tabblad gebruiken
3. Een andere korte omschrijving gebruiken
4. Een andere omschrijving gebruiken
5. Een andere naam in de zoek&boek gebruiken

1. Andere titel op de pagina gebruiken

Andere titel

2. Andere titel tabblad gebruiken

Tabblad titel

3. Andere korte omschrijving gebruiken

Andere kort omschrijving gebruiken

4. Andere omschrijving gebruiken

andere omschrijving gebruiken

5. Andere omschrijving in de Zoek & boek

andere omschrijving

Voorpagina

Op het tabblad 'Voorpagina' kan de weergave van de accommodatiepagina worden gewijzigd. Aanpassingen in de grijze kolom worden enkel weergegeven bij deze specifieke accommodatie en aanpassingen in de blauwe kolom worden doorgevoerd bij ieder accommodatietype. Hier kun je bijvoorbeeld snippets toevoegen.

Objecttype aanpassen