Eigenaar en automatische incasso

Om je als park geen zorgen te hoeven maken over het betalen van de facturen van de eigenaren is het mogelijk om een automatische incasso in te stellen. Hiermee wordt een mandaat afgegeven waarmee het geld automatisch afgeschreven wordt van de rekening van de eigenaar.

Om gebruik te maken van automatische incasso dient de module automatische incasso voor jouw administratie geactiveerd zijn. Mocht je hier nog geen gebruik van maken neem dan contact op via support@bookingexperts.nl. Daarna kan je de eigenaren verwijzen naar de eigenaren omgeving om op het tabblad facturen automatische incasso in te schakelen. Meer hierover lees je hier.

Sjabloon "Eigenaar factuur wanneer er nog wel een betaling nodig is" aanpassen

Open het sjabloon en klik op bewerk. Voeg de volgende tekst toe:

{% if invoice.mollie_recurring_payment_enabled? -%}

Over 2 dagen zullen wij automatisch een poging doen om het het openstaande bedrag ad {{ locals.invoice_total_open }} automatisch te incasseren.

Zorg er alstublieft voor dat u op deze datum voldoende saldo op uw rekening heeft staan om de factuur te kunnen voldoen.

Bij een mislukte poging zullen wij op de daarop volgende dagen opnieuw proberen om de factuur te incasseren (tot een maximum van drie pogingen). Daarna zal het mogelijk

worden om de factuur handmatig te voldoen. Zorgt u er in dit geval voor dat u dit bedrag voor {{ locals.invoice_total_payment_deadline }} betaald heeft.

{%- else -%}

Deze factuur kunt u betalen door het openstaande bedrag ad {{ locals.invoice_total_open }} voor {{ locals.invoice_total_payment_deadline }} te voldoen middels:

{{ payment_info }}

{%- endif %}

{{ locals.payment_log }}

Waar je rekening mee moet houden

Het standaardlimiet

Het standaard limiet voor incasso's is 1000 euro bij Mollie maar dit kan op aanvraag verhoogd worden. Je dient hiervoor contact op te nemen met Mollie.

De verwerkingstijd

Het verwerken van een incasso kan wel 5 dagen duren. We incasseren op de vervaldatum van de factuur. Deze komen dus in een achterstand.

De weergave in de factuur

Als er een incasso onderweg is kun je dit zien aan de omschrijving "Deze factuur heeft nog een betaling openstaan met kenmerk <code> bij Mollie." bij de factuur.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.